WINTER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!

Brug for hjælp?


Free Shipping on orders over $99. This offer is valid on all our store items.
returns and exchanges - Help Center

Vi benytter cookies på dette website for at forbedre din brugeroplevelse. Læs mere om vores brug af cookies under vores Privatlivspolitik.

Ønsker du at returnere en vare, skal du rette kontakt til kundeservice på info@maxur.dk med følgende oplysninger: dit navn, adresse, e-mail og ordrenummer. eller ved brug af standardfortrydelsesformularen som du finder nederst i denne tekst.

Alle returnerede varer skal være i ny, ubrugt og original emballage med alle originale klistermærker, tags og etiketter vedhæftet. hvis ikke kan det medfører en værdiforringelse. Du skal returnere varen til følgende adresse:

MAXUR
Bredgade 19, 1260 København K, Danmark

Når du fortryder et køb, refunderer Maxur.dk betalingen til din konto hurtigst muligt efter vi har modtaget din meddelelse om, at du ønsker at fortryde. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, eller du har sendt os dokumentation for, at varerne er returneret.

Refusion sker til det betalingskort, ordren er gennemført med. Ved forudbetaling via bankoverførsel sker refusion til den konto, der er betalt fra.

Hvis varen har mistet værdi og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

SPØRGSMÅL / KONTAKT
Hvis du har spørgsmål vedrørende vores returpolitik, bedes du kontakte os på:
Telefon: +45 7040 5022
E-mail: info@maxur.dk

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
MaxUr.dk ApS
Bredgade 19, 1260 København K, Danmark
Mail: info@maxur.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser: __________________________________________________________________________________________________________
Bestilt den: _____________________________________
Modtaget den: _____________________________________
Forbrugerens navn: _____________________________________
Forbrugerens adresse: __________________________________________________
Forbrugerens underskrift: __________________________________________________
Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 02.08.21

To Top